fbpx

Pakej ke Zhangjiajie, China 2019

Jawahir Travel & Tours Sdn Bhd

Pakej ke Zhangjiaje China 2019 Jawahir Travel

Pakej ke Zhangjiajie , China 2019

Zhangjiajie Forest Park, Tianzishan – Yangjiajie – Yuanjiazhai – Shili Gallery – Grand Canyon – Yuntiandu Glass Bridge – Huanglong Cave – Yanyu Zhangjiajie – Fenghuang Ancient City

Tempoh: 5 Hari 4 Malam

Harga dari: RM 3,990.00 / pax

Pakej Termasuk:

  • Tiket penerbangan
  • Bagasi 20kg pergi & balik
  • Pengangkutan sepanjang trip
  • Penginapan
  • Makan & Minum Fullboard
  • Tour Guide
  • Tipping kepada Tour Guide
  • Insurans

Senarai Tarikh Terkini:

25 – 29 March 2019

22 – 26 April 2019

19 – 23 Ogos 2019

7 – 11 Oktober 2019

Kongsikan pakej ini ke:

Itinerary Pakej ke Zhangjiajie, China

Day 1 : Changsha Airport Pick-Up

Mengambil dari pesawat Changsha pada pukul 13:35. Ambil bas ke Zhangjiajie (kira-kira 5 jam), melalui Sanxiang Sishui, tanah ikan dan beras, dan anda berada dalam persekitaran yang baik “Huguang cooked, the world is full”. Pergi ke hotel, daftar masuk di hotel.

Day 2 : Forest Park : Tianzi Mountain, Yuan jiajie, Yang jiajie

Selepas sarapan pagi, pergi ke taman hutan negara pertama di China – Taman Hutan Nasional Zhangjiajie (tiket termasuk dalam pakej), dari pintu utama ke gunung untuk melawat tanah dara terakhir Wulingyuan warisan semula jadi tangga pertama Asia – tangga naik Bailong.

Pemandangan Yuan Jiazhai, Jelajah jambatan pertama di dunia, ekstasi, ekspedisi lima wanita, lembah kekasih dan tarikan lain. Tonton filem “Avatar” yang digantung di landskap gunung – Qiankun satu lajur. Lihatlah
dinding, pertunjukan puncak cluster, keajaiban puncak hutan. Selepas lawatan, naik kereta kabel untuk turun gunung. Gunung Tianzi mempunyai reputasi “raja puncak hutan”.

Tarikan terkenal: Yubifeng, Fairy Sanhua, Taman Helong, Bunga Pena Impian, Tianzi Pavilion, patung gangsa Helong, Xihai Fenglin, Tianzi Point, dan sebagainya. Kemudian bersiar “Grand Canyon yang paling indah di China” – [Jinbianxi]. Kemudian melawat [Shili Gallery Scenic Area ]. Hutan di kedua-dua belah canyon adalah hijau, bunga liar yang harum, puncak ganjil adalah berbeza, berbeza dalam bentuk seperti gambaran besar landskap. Selepas itu, menginap di hotel.

 

Latex Consumer Goods Mall (60 minit).

Menonton persembahan besar rakyat pada waktu malam –
[Yanyu Zhangjiajie]: Menggunakan adegan hidup yang paling mudah dari Zhangjiajie Tujia dan kebangsaan Miao, menggunakan teknik tarian yang unik dan bijak untuk penciptaan seni, dengan alunan yang hebat dan mengejutkan, membuatkan penonton suka melihat dan mendengar.

Day 3 : Huanglong Cave, Glass Bridge

Selepas sarapan pagi, kunjungi pusat membeli-belah sutera dan bas ke jambatan kaca grand canyon Zhangjiajie untuk lawati jambatan kaca paling panjang dan paling tinggi di dunia, panjang jambatan kaca adalah 430 meter, lebar 6 meter dan dek jambatan adalah kira-kira 300 meter dari dasar lembah. Ia boleh memuatkan 800 orang.

Dek jambatan semuanya diaspal dengan kaca telus. Keseluruhan projek ini tidak mempunyai sokongan keluli. Ia adalah jambatan kaca tertinggi dan terpanjang di dunia. Buat pertama kalinya, penggunaan bahan komposit baru untuk membina jambatan dan banyak untuk dunia lain.

Selepas melawat jambatan kaca, berjalan kaki ke stesen lif grand canyon, naik lif ke bahagian bawah Grand Canyon, merasakan baris pertama gua, pengalaman aliran air terjun yang aneh. Mengalami pemandangan lembah Zhangjiajie, yang terdiri daripada puncak dan batu yang aneh. Air terjun di
Grand Canyon ada di mana-mana, dan anda boleh melihat di semua jalan. Tanaman di canyon adalah subur, udara segar, sejuk dan selesa, dan aliran air penuh dengan kabut. Ia seperti datang ke syurga, yang membuat orang merasa kesulitan.

Zhangjiajie Grand Canyon adalah sungai yang tenang. Di sepanjang sungai ini terdapat jalan yang dibina dengan papan kayu. Ia menggambarkan ciri-ciri sejarah Gua Xiangxi dan “Terusan Bendera Merah Selatan” yang digali oleh orang Xiangxi pada harihari awal pembebasan.

 

Tunggu, selepas menikmati makanan China, nikmati “Juara Gua Naga di seluruh dunia”. Gua itu penuh dengan lampu dan stalagmit, seperti sepotong kayu purba. Terdapat lubang di dalam gua, sungai-sungai di gua, tidak ada keanehan, dan ia adalah “istana sihir bawah tanah”. Terdapat juga tempat-tempat indah stalagmit di dalam gua.

Day 4 : Tianmen Mountain (glass plank road), go to Phoenix

Selepas sarapan pagi, lawati Pasaraya Khas Komprehensif Hunan, melawat Taman Hutan Nasional Tianmenshan, melawat hutan kebangsaan kedua di Zhangjiajie, yang dianggap sebagai taman langit yang paling indah di dunia dan keajaiban syurga. Gunung Tianmen adalah gunung tertinggi di Zhangjiajie. Ia dinamakan sempena keajaiban semula jadi gua Tianmen.

Gunung Tianmen [jalur papan kaca] adalah 60 meter panjang dan lebar. 1.6 meter, titik tertinggi ialah 1430 meter di atas paras laut, jalan raya papan kaca adalah gazebo kaca yang menonjol dari jalan lembah hantu di Zhangjiajie. Kawasan indah gunung Tianmen, yang digantung di atas tebing, dan satu lagi jambatan gantung kayu merentasi canyon. Biarkan pengunjung melihat pemandangan indah melalui jambatan kaca. Para pelancong berjalan di atas laluan perlu memakai penutup kasut supaya jambatan kaca telus dan
bersih, rangsangan laluan kaca. Ia mengejutkan dan dengan itu mempunyai reputasi “Sky Road” di Timur.

Gunung misteri Tianmen Xuanqi merangkumi Gunung Tianmen terpanjang di dunia, keajaiban lebuh raya yang paling unik di dunia, gua gunung tertinggi semulajadi di dunia, udara paling tinggi di dunia. Taman yang asli, Tianmen menurunkan air dan Tianmen akan membawa anda pengalaman perjalanan yang menarik. (Peringatan mesra: Kawasan Indah Gunung Tianmen dibahagikan kepada tiga jenis mod pelancongan: A, B dan C. Tempat yang indah diagihkan mengikut situasi sebenar pada masa itu. Sila faham dan bekerjasama).

Selepas makan, ambil bas ke Fenghuang Ancient City. Selepas tiba di Phoenix, nikmati makan malam dan menginap di hotel. Pada waktu malam, anda dapat menikmati pemandangan malam yang indah di Kota Kuno Fenghuang. Anda boleh berjalan-jalan di Sungai Lijiang yang indah dengan sendiri, berlepas lentera atau pergi ke bar di sebelah Sungai Lijiang untuk menikmati janggut tempatan. Adat Miaojiang.

Day 5 : Fenghuang Ancient City to Changsha

Bandar Purba Fenghuang dipuji oleh penulis terkenal New Zealand Louis Alley untuk bandar paling indah di China. Lawatan mempunyai sejarah yang panjang, banyak tempat bersejarah dan keindahan pemandangan di Phoenix Ancient City. (Tips: 10 April 2016 secara rasmi membatalkan tiket bandar
kuno, tidak termasuk tiket-tiket kecil di bandar purba, sekiranya alasan kerajaan memulihkan caj tiket, sila jaga diri anda), di bandar Bangunan kuno, Dinasti kuno Ming dan Qing masih mempunyai gaya, Sungai kuno Lijiang mengalir secara perlahan, menikmati sungai yang panjang, rumah-rumah setinggan, kastam kebangsaan dan adat-istiadat kota purba Phoenix, anda boleh merasai gula-gula halia Miaojia yang menyegarkan di bandar purba secara percuma. Pemahaman mendalam tentang kemahiran buatan tangan purba warisan budaya China yang tidak ketara, Miaoyin. Gambaran bandar air Jiangnan yang dipamerkan di hadapan anda, yang semuanya membuat orang lupa untuk kembali ke rumah, membuatkan anda mempunyai rasa yang tidak berkesudahan.

Selepas makan tengahari akan mengambil bas ke Lapangan Terbang Changsha, untuk pulang ke rumah yang dirindui! Terima kasih!

Lawatan Tamat

Untuk pendaftaran atau anda mempunyai sebarang pertanyaan?

Pakej Terkini Jawahir Travel & Tours

Singapore

Sentosa, USS

Indonesia

Aceh, Padang, Bukittingi, Siak

Korea

Jeju Island

Jepun

Tokyo, Fuji & Disneyland

Jawahir Travel Vietnam

Vietnam

Nha Trang

Jawahir Travel

China

Xian, Beijing, HCM

Jordan Jawahir Travel

Thailand

Hatyai, Songkla

Australia

Perth, Melbourne

Maldives

Pulai Gulhi, Dolphin Cruise

Turki

Istanbul, Bursa, Izmir, Ankara

Jawahir Travel

Dubai

Palm Island, Jumeirah Beach, Burj Arab

Uzbekistan Jawahir Travel

Uzbekistan

Makam Imam Bukhari

Mesir

Nile Cruise + Ethiopia

Jordan Jawahir Travel

Baitul Maqdis

Amman, Jerusalem, 

Macedonia Jawahir Travel

Balkan

Macedonia, Albania, Crotia, Montenegro, Bosnia

Jawahir Travel Hungary

Eastern Europe

Budapest, Vienna

Jawahir Travel & Tours Sdn Bhd

Agensi Pelancongan yang berdaftar dengan Kementerian Pelancongan, Seni dan Budaya Malaysia.

(SSM 1250315-P) (KPK/LN 9172)

 

Lokasi Kami:

Headquater (KEL)

Jawahir Travel & Tours Sdn. Bhd.

LOT 2007-A Kampung Kubang Kawah,
16300 Bachok, Kelantan, Malaysia.

Branch (KL)

Jawahir Travel & Tours Sdn. Bhd.

No 3-2, Jalan Setia 3, Wangsa Melawati,
53300 Kuala Lumpur.

Operasi: 9:00am - 5:30pm

Hubungi Kami:

Phone

Sales Contact

+6 013-624 7545

Ikuti Kami:

Facebook

Jawahir Travel & Tours HQ

Youtube

Jawahir Travel & Tours HQ